Dagbok

Anaplasma - Fy F-n!

2013-11-12

 Stackars Bibbi har varit jättesjuk i den fästingburna infektionssjukdomen Anaplasma, tidigare Erlichia. Hon har fått ligga inne på sjukhus med dropp och intravenös antibiotika men mår nu bra igen som tur är. Just nu är det önskekost med mycket köttfärs och kokt kycklingfilé till hennes stora förtjusning. Inga promenader utan bara vila inne i värmen.
Fairy har lite svårt att förstå varför Bibbi portioner är SÅ mycket STÖRRE och så OFTA och  så MYCKET GODARE än hennes??!! Trots att Fairy gör så fina konster såsom High Five, sittaupp som EKORREN osv!

Antal kommentarer: 2

2013-11-14 23:50:09 - monica skålberg, skalberg.monica@gmail.com

(heart)(heart)(heart)
Bibbi.. jag håller alla tassar..matte har berättat...jag VET att vi kommer att pussas och lukta på varann som härliga syskon... samtidigt har din matte Annika jättejobbigt...krya på dig... kramen din bror Fin-Farin!!!

2013-11-18 16:44:33 - Annika

Tack fina Farin för uppmuntran! Bibbi mår bra nu tack och lov. Hon är pigg och glad men får fortfarande ta det lite lugnt. Vi skall på återbesök till veterinären om en vecka, antibiotika fortsätter minst fram till det besöket. STOR kram till er alla!(inlove)(heart)
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)